Doneren of sponsoren?

BEDANKT…

Allereerst willen wij je op voorhand bedanken voor de interesse in onze stichting. Wij zijn als stichting nergens zonder onze donateurs en sponsors. Wij willen daarom via deze weg onze huidige donateurs en sponsoren hartelijk danken voor hun vrijgevigheid.

DONATIES

Wij hebben drie vormen van financiële donaties. Algemeen donateur, lid van de Club van 50 en Hoofdsponsor. Algemene donateurs kunnen een donatie doen van minimaal €5. Wil jij lid worden van de Club van 50 dan doneer jij minimaal een bedrag van €50. Daarnaast hebben wij onze hoofdsponsors. Onze hoofdsponsors doneren minimaal €250. Voor zowel de Club van 50 als de Hoofdsponsors is er een speciale plek op onze website. Zij krijgen een vermelding op de website gedurende een jaar.

SPONSORING

Mocht je willen sponsoren op een andere manier dan financieel dan is dit uiteraard ook mogelijk. Indien dit een waarde vertegenwoordigd van minimaal €250 dan ben je automatisch hoofdsponsor, wederom voor een periode van jaar tenzij onderling anders overeengekomen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat via secretary@allstarsdiving.com