Paul Knörr – Initiatiefnemer
Ik ben de initiatiefnemer van de stichting, doordat ikzelf de beroepsziekte posttraumatische stressstoornis (PTSS) heb opgelopen bij de Nationale Politie ben ik de ervaringsdeskundige onder ons op het gebied van posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ik heb mijn Open Water certificering behaald in 2014, in Kroatië. In 2020 heb ik mijn Divemaster certificering behaald bij SSI en in mei 2021 heb ik mijn instructeur certificering behaald. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Karel Knörr – Bestuurslid (voorzitter)
Ik werd in het najaar van 2020 door mijn zoon, Paul Knörr, de initiatiefnemer van dit concept, geïnformeerd over zijn plan. Na het beleidsplan gelezen te hebben voelde ik mij vereerd om plaats te mogen nemen in het bestuur en wel in de functie als voorzitter. Ik heb van dichtbij meegemaakt wat posttraumatische stressstoornis (PTSS) met een hulpverlener doet maar ik heb vooral gezien wat duiken op therapeutische basis als voordeel heeft. Ik steun dit initiatief van harte en wil mij als bestuurslid graag inzetten om voor dit initiatief een groter draagvlak te creëren. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Dominique Patuel – Bestuurslid (secretaris)
Medio 2020 kwam ik met Paul Knörr in contact via duikerscommunity.nl, een platform op discord voor duikers. Ik was zelf net klaar met mijn Advanced Open Water opleiding en zocht een buddy. Paul was op dat moment nog in Turkije maar zou snel weer naar Nederland komen. Niet veel later bleek dat wij beide uit de hulpverlenende sector kwamen. Ik de Ambulance tak. Paul vertelde mij over het concept van All Stars Diving en dit sprak mij erg aan. Niet veel later bleek ik het beleidsplan door te kunnen lezen en kon mij hier volledig in vinden. De vraag kwam van Paul of ik plaats wilde nemen in het bestuur en dit vond ik een eer en een mooie uitdaging. Ik hoop samen met de rest van het bestuur en Paul deze stichting tot een succes te kunnen maken. Niet alleen mijn passie voor duiken kan ik hierin kwijt maar ook mijn hulpverlenende hart kan ik hier goed in kwijt. Inmiddels is Paul mijn vaste en favoriete buddy en hoop ik samen met hem en alle duikers die zich bij ons aansluiten nog een hoop mooie duiken te kunnen maken! Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

Gilbert Gordijn – Bestuurslid (penningmeester)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

© Copyright 2020/2021 - All Stars Diving