Kuşadası Diving Center (kusadasidivingcenter.com)
De drijvende kracht achter deze duikschool is Tolga Pat. Hij is de oprichter en eigenaar van Kuşadası Diving Center en de hoofdinstructeur. Samen met zijn partner Zeynep Erez en nog enkele divemasters voorziet hij toeristen van een geweldig “discover scuba diving” arrangement maar ook volledige cursussen worden door hem gegeven! Dit allemaal op een boot van 17 meter lang en 4,30 meter breedt. De boot is voorzien van een keuken, toilet en kleedkamer.

In2Dive (in2dive.nl)
Rob van der Heiden en Marco te Loo zijn de drijvende krachten achter de SSI duikschool in het Westland (Nederland). Met hun ervaring in de duiksport en het onderscheidende vermogen om alle lessen met 1 instructeur op maximaal 2 cursisten te geven zijn zij de uitgelezen duikschool voor mensen met PTSS. Van beginner tot gevorderde duiker kun je bij ons terecht. Meer weten over In2Dive? Neem gerust contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak waar we de mogelijkheden met je doorspreken.

Dive Post Zoetermeer (divepost.nl)
Rob en Margreet Dekker zijn de drijvende krachten achter de winkel in Zoetermeer en met een jarenlange ervaring in de duiksport een prima aanspreekpunt voor zowel de beginnende als meer ervaren duiker. Meer weten over Dive Post Zoetermeer? Kom gerust eens langs! In Zoetermeer hebben we aan de Wattstraat 13c een prachtige Dive Post vestiging, die zich sinds juli 2012 een PADI 5 star IDC mag noemen.

© Copyright 2020/2021 - All Stars Diving