Recensies

Ik heb zoveel geluk dat ik zelfs maar voor een korte tijd getuige mag zijn van het onderwijs van Paul en van wat jullie hebben opgebouwd. Met je karakter, stijl en format creëer je waarde voor de gemeenschap waarin je zit. Ik kijk uit naar je andere projecten in de toekomst en ik hoop dat we elkaar weer tegenkomen tijdens het duiken. Blijf geweldig, want deze wereld heeft daar meer van nodig!
Mert Kurtulmuş
Divemaster
Zij zijn de beste. Ik heb zoveel geleerd van Paul en Gül Abla. Ze zijn zeer professioneel en gepassioneerd over wat ze doen. Het is altijd een plezier om met hen te duiken.
Cansın Mermer
Divemaster
Op vakantie in Turkije, Kusadasi dit jaar (2022) had ik het echte genoegen om met 3 politieagenten te duiken. Met Paul, Gül en Gilbert. Diverse mooie duiken gemaakt. Ook heb ik meerdere trainingen gehad van Paul die “zwaar” en heel goed waren. Ik denk met veel plezier terug aan deze tijd.
Jan Linskens
Assistent Instructeur
Wat een geweldig team! Zeer goede opleiding genoten. Ik heb alle tijd en rust gekregen om mijn open water te halen. Ze zijn erg voorzichtig en hebben echt aandacht voor u en uw veiligheid. Ik kom zeker terug voor meer cursussen /specialities. Bedankt!!!👌🏻
Paul Wijnen
Divemaster (trainee)